foto

Michael N. Harbour

  • nar. 4.7.1945
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 9.4.2009 (63 let)
    Trebetherick, Cornwall, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Love Lies Bleeding (TV film)
Splinter
2000 Pandaemonium
Shafted!
1999 Sofiin svět
1995 The Last Englishman (TV film)
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
1985 Divoké husy 2
1984 Squaring the Circle (TV film)
1980 The Crucible (TV film)

TV seriály

2007 M.I.High (TV seriál)
Vojna a mír (TV seriál)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hříšná porota (S07E04)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2001 Night & Day (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Pohádky z celého světa (TV seriál)
1995 Politikova žena (TV seriál)
1991 Plány a touhy (TV seriál)
1990 Kinsey (TV seriál)
1986 Bluebell (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Travellers by Night (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 I Remember Nelson (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1987 Adventure (TV seriál)
1983 Svět přírody (TV seriál)
1978 Europe After the Rain
1968 Scene (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky