foto

Mark Leggett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Frederick
Romance at Reindeer Lodge (TV film)
2016 American Romance
Dolly Parton's Christmas of Many Colors: Circle of Love (TV film)
2015 Dolly Parton's Coat of Many Colors (TV film)
2003 Útoky žraloků (TV film)
2001 Day in Their Lives: Conquistador, A (TV film)
1998 Temné úmysly (TV film)
1992 Small Kill

TV seriály

2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
další epizody (13)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
Zásadní význam četby (S04E12)
Tornádo (S04E11)
další epizody (22)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na svobodu cesta dlouhá (S03E12)
Hoř, ohníčku, hoř (S03E11)
Buchta v troubě (S03E10)
další epizody (13)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
Nedoručené dopisy (S02E07)
další epizody (19)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Joy se vdává (S01E08)
další epizody (6)
1999 Red Handed (TV seriál)
1998 The Final Battle (TV seriál)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Život po smrti (S02E15)

Dokumentární

2015 Poslední dny Anny Frankové (TV film)
2013 JFK: Poslední hodiny (TV film)
2012 Dinotasia
Temná tajemství parníku Lusitania (TV film)
2011 Pravda o dinosaurech (TV seriál)
2010 Blood Dolphins (TV seriál)
2009 Megazvířata (TV seriál)
2007 Pravěcí predátoři (TV seriál)
2006 Supermateriály (TV seriál)
Země světa (TV seriál)
2004 Dive to Bermuda Triangle (TV film)
2002 Nejlepší na světě (TV seriál)
Nevyřešené záhady minulosti (TV seriál)
Return to Area 51 (TV film)
2001 Day in Their Lives: WWI Fighter Pilot, A (TV film)
2000 Nazi America: A Secret History (TV film)
1998 Ku Klux Klan: A Secret History, The (TV film)
Unit 731: Nightmare in Manchuria (TV film)
1996 Me and My Matchmaker
1994 Záhady minulosti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace