foto

William Mervyn

  • nar. 3.1.1912
    Nairobi, Keňa
  • zem. 6.8.1976 (64 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 The Bawdy Adventures of Tom Jones
1972 Ruling Class, The
Vzhůru na frontu
1970 Incense for the Damned
Railway Children, The
1969 Best House in London, The
Byl jednou jeden doktor
1968 Hammerhead
Hot Millions
Salt a Pepper
1967 Jokers, The
Něžné pohlaví
1965 Heiress of Garth (TV film)
Operace Crossbow
Reluctant Bandit (TV film)
Up Jumped a Swagman
1964 Murder Ahoy
1963 Tamahine
1961 Invasion Quartet
No Love for Johnnie
Watch it, Sailor!
1960 Circus of Horrors
1959 A Touch of Larceny
Nahoře a dole
The 39 Steps
1958 Carve Her Name with Pride
Doomsday for Dyson (TV film)
1956 Tons of Trouble
1954 Conflict of Wings
1953 The Disagreeable Man (TV film)
1950 Modrá lampa
1949 Stop Press Girl
The Case of Mr. Clare (TV film)
1948 Pokusný králík
1947 Lásky Jany Goddenové
The Mark of Cain

TV seriály

1977 Raffles (TV seriál)
1976 Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál) - a.z.
1972 Crown Court (TV seriál)
Pardon My Genie (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Tottering Towers (TV seriál)
1969 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Těžký případ (E22)
1967 Mr. Rose (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
Massingham Affair, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Bulldog Breed (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
Saki (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
Yorky (TV seriál)
1959 Bleak House (TV seriál)
Charlesworth (TV seriál)
Garry Halliday (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Eustace Diamonds (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
Sky Larks, The (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2000 I Love a 1970's Christmas (TV film) - a.z.
1959 Endless Adventure (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace