Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy nevěřte ženám, které se náhle vynoří z moře před vaší soukromou pláží a osloví vás jménem! Výbuch letadla ropného magnáta Henryho Kellera a zastřelení vyšetřovatele Davida Wyngarda harpunou při potápění (ačkoliv Wyngard byl neplavec) spolu zřejmě souvisí. Po důležitém hlasování členů správní rady Kellerovy ropné společnosti se k nebožtíkům přidá i třetí, Henry Bridgenorth (Leonard Rossiter), zuřivý odpůrce návrhu na zaplacení milionového poplatku za ochranu zisku společnosti předloženého půvabnou slečnou Eckman (Elke Sommer), který se náhle rozhodl vyskočit z okna svého bytu v patnáctém patře. Za vším hledej ženu! Na pomoc už spěchá agent Hugh Drummond (Richard Johnson). Je libo doutníček? Pánové, jste na řadě! (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Flego 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý thriller nadmieru podobný slávnym bondovkám sa našťastie vôbec neberie vážne, má vtipne aranžované vraždy, dve odlišné, ale doplňujúce sa vražedkyne, sympatického agenta, záporáka s komicky prehnaným britským prízvukom a mnoho iných drobnôstiek, ktoré dotvárajú túto štýlovú a zábavnú záležitosť. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Parádní, stylová, úhledná, modní, zábavná a vtipná '60 špionážní detektivka (tzv Spy nebo Eurospy movie), obstojná parodie Jamese Bonda, která se některým těm v uvozovkách horším Bondům ("Casino Royale") určitě vyrovná a to i s handicapem nižšího rozpočtu. V hlavní roli agent pojišťovny Lloyd (Richard Johnson jako "Bulldog" Drummond), který se věnuje odhalování pojišťovacích podvodů. Pátrání po okolnostech smrti několika průmyslníků ho přivede na stopu gangu vraždících krasavic (svůdné fatales femme Elke Sommer jako ta svůdná a Sylva Koscin jako ta škádlivější) které vykonávají špinavou práci pro megalomanského darebáka (hraje Nigel Green) a nutno podotknut že se jim to nesmírně daří. Provedení vražd je vtipné, sexy a vynalézavé, akce dobře choreograficky zvládnutá, vizuální stránka filmu přitažlivá. Finále odehrávající se na velké mechanické šachovnici bylo originální. Pokud parodie Jamese Bonda tak mohu ještě doporučit dva filmy s Jamesem Coburnem "Náš muž Flint " 66 a 67. Pokračování; "Some girls do (69)", poslední film v sérii spy movies s charakterem "Bulldog Drummonda", zfilmovaného od roku 1922. Zajímavost ; Oblíbený film Quentina Tarantina. ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Pořád platí, že jsem dosud neviděl žádnou bondovku, takže mě neuráží nic, co se Bondovi snaží přiblížit, a tohle je rozhodně jedno z lepších eurospy, co jsem viděl. V první řadě je sympatické, že krásky jsou odlišeny barvou vlasů, což ne každý takový film dodržuje a pak v tom má člověk bordel. Děj je přehledný, zábavný, křupavý a šedesátkově pestrobarevný. Famózní finále s partií šachu a hledáním bomby v oděvních doplňcích. "Kolik je hodin?" - "Za pět dvanáct." - "Tak to máme pět minut." ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, na neznámé krásky, které se z nenadání vynoří u vás na pláži si prostě musíte dávat pozor, taky byste mohli skončit provrtaní harpunou. Tohle je prostě boží film. Přesně ve stylu šedesátkovejch bondovek, včetně hudby, jenže je mnohem zábavnější, protože se vůbec nebere vážně a je udělaný s větším nadhledem. Můžete se těšit na obvyklé hračky - třeba časované bomby nebo smrtelně nebezpečné doutníky. Taky mě docela dostala ta mechanická šachovnice. A zatímco Bond je - slovy M - sexistický dinosaurus, tenhle agent Drummond je prostě sympaťák. Ale hlavní slovo tady stejně mají agentky. Krásné, elegantní a stejně tak nebezpečné. Charlieho andílci se můžou jít zahrabat. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Inspirovalo sa to 007-kou to len hluchy nevidi a slepy nepocuje, teda zase pardon, samozrejme naopak. No, mne to jaxi nemasli, takze obcas tresnem koninu. Mlady Richard Johnson /Gott mitt uns 1970, Strašení 1963/ bol na urovni, ale na takeho Conneryho nemal, ne, ne. Jakozto nikdy nepohrdnem zenskou krasou som sa rad nechal unasat vybornym tempom a pomerne fajnymi dialogmi. Skoda , mohli sa tie kozy obcas prevetrat, kozy potrebuju dychat a ne ze ne. A aj tie parnokopytniky. Potom tam ide o milionovy poplatok za akusi sluzbu ... a na konci nastupili do akcie aj pani. Rezia na urovni, u nas je Ralph Thomas hodne neznamy reziser, treba mi poobjavovat filmy, ktore natocil. kazdopadne jeho rezisersky styl mi sadol, uvidim, co mi daju jeho dalsie filmy : 77 % ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama