foto

Gerd Wameling

  • nar. 1948
    Paderborn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tatort - Der Eskimo
2013 Tatort - Wer das Schweigen bricht (TV film)
2012 Die Männer der Emden
Tatort - Es ist böse (TV film)
Tatort - Im Namen des Vaters (TV film)
2011 Tatort - Der Tote im Nachtzug (TV film)
Tatort - Eine bessere Welt (TV film)
2008 Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV film)
Most (TV film)
Vier Tage Toskana (TV film)
2004 Freunde zum Essen (TV film)
2002 Mord im Haus des Herrn (TV film)
Sophiiiie!
2001 Denninger - Der Mann mit den zwei Gesichtern (TV film)
Denninger - Der Tod des Paparazzo (TV film)
Der Schuß (TV film)
2000 Altweibersommer (TV film)
Vertrauen ist alles (TV film)
1999 Mit fünfzig küssen Männer anders (TV film)
Rott - Das Monster im Verhör (TV film)
1998 Der dreckige Tod (TV film)
Sperling und das schlafende Mädchen (TV film)
1997 Tatort - Geld oder Leben (TV film)
Tatort - Tödlicher Galopp (TV film)
1996 Das Tor des Feuers (TV film)
Kondom des Grauens
Sexy Sadie
1995 Schwarz-Rot-Gold - Im Sumpf (TV film)
Stille Nacht
1994 Im weißen Rößl am Wolfgangssee (TV film)
1993 Boomtown (TV film)
Tak daleko, tak blízko!
Wer zweimal lügt (TV film)
1992 Schlafende Hunde (TV film)
1986 Zischke
1985 Dämonen der Städte
Todesspringer, Der
1979 Trilogie des Wiedersehens (TV film)
1976 Sommergäste

TV seriály

2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
La vie en rose (S09E07)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Terrorist (S01E06)
2008 Unschuldig (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Spiel (E11)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2004 Mein Leben & ich (TV seriál)
Rebellen (S03E05)
2003 Denninger - Der Mallorcakrimi (TV seriál)
2001 Offroad TV (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Todesflug (S01E08)
1998 Helicops (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící písek (S03E05)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Geldgier (E03)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Bella Block (TV seriál)
Die Kommissarin (E01)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Fallada - Im Rausch des Schreibens (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky