foto

Queenie Leonrad

  • nar. 18.2.1905
    Londýn, Velká Británie
  • zem. 17.1.2002 (96 let)
    West Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Pan doktor a jeho zvířátka
1964 Dolarová manželství
Mary Poppins
My Fair Lady
1963 The Prize
1962 Hatari!
Podezřelá bytná
1960 All the Fine Young Cannibals
1956 23 Paces to Baker Street
Den D
Gaby
1955 The King's Thief
1954 Ring of Fear
1953 Latin Lovers
1952 Les Miserables
Million Dollar Mermaid
Nebezpečný útěk
Thunder in the East
1951 Alenka v říši divů
Kind Lady
Lorna Doone
Thunder on the Hill
1950 A Life of Her Own
1949 Christmas Carol, The (TV film)
My Own True Love
The Secret of St. Ives
1948 Lassie: Rodné stráně
The Black Arrow
1947 Life with Father
The Lone Wolf in London
1946 Cluny Brownová
The Locket
1945 And Then There Were None
Jmenuji se Julia Ross
Molly and Me
Tonight and Every Night
1944 Our Hearts Were Young and Gay
The Uninvited
1943 Forever and a Day
Thumbs Up
1942 Eagle Squadron
This Above All
1941 Confirm or Deny
Ladies in Retirement
1937 Millions
Moonlight Sonata
Show Goes On, The
1936 Skylarks

TV seriály

1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1962 Our Man Higgins (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1956 Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1951 Hollywood Opening Night (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Life of Riley (TV seriál)
1936 Cabaret (TV seriál)

TV pořady

1954 Shower of Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace