foto

Caspar Phillipson

  • nar. 13.1.1971 (47 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Po dokončení divadelní školy v roce 1995 pracoval Caspar Phillipson aktivně v divadle, ve filmu a v dánské televizi. Na mezinárodní scéně se etabloval díky rolím v Národním divadle v Londýně a v Royal Alexandra Theatre v Torontu. V nedávné době objel svět s produkcí Hamleta divadelní společnosti Republique Theatre. Na podzim roku 2016 ho budeme moci spatřit v nové muzikálové verzi Pilířů Země v režii Kena Folletta v Kodani. Ztvární zde roli převora Philipa.

(Aerofilms)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mission: Impossible - Fallout
Så længe jeg lever
2016 Jackie
Kærlighed og andre katastrofer
2015 Léto '92
Rošťák Villads
2014 Itsi Bitsi
2013 Antboy
2012 Děti mojí sestry samy doma
2011 Lapland (TV film)
M for Markus
2009 Útěk
2008 Den milde smerte
Plamen a Citron
2002 Arsenik og gamle kniplinger (TV film)

TV seriály

2014 Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
Drømme og Diamanter - del 1 (S02E01)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2010 Vláda (TV seriál)
Rozděl a panuj (S01E09)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace