foto

Dana Cebulla

  • nar. 8.2.1949 (69 let)
    Norimberk, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hinterm Vorhang
Neues aus dem Reihenhaus (TV film)
2014 Med v hlavě
Zmatky jedné matky (TV film)
2013 Beinahe negativ
Die Dienstagsfrauen - Sieben Tage ohne (TV film)
Místo činu: Hamburk - Nickův zákon (TV film)
2012 Das Kind
Tatort - Im Namen des Vaters (TV film)
Unter Frauen
Život není med
2011 Brand - Eine Totengeschichte
Das grosse Comeback (TV film)
Grimmsberg
2010 Saša
2008 Absolute Diskretion (studentský film)
2007 Annas Alptraum kurz nach 6 (TV film)
Mein alter Freund Fritz (TV film)
2006 Die Kneipe (studentský film)
2001 Nepřítel před branami
2000 Fisimatenten
Tatort - Direkt ins Herz (TV film)
1999 Late Show
Místo činu: Kolín - Martinské posvícení (TV film)

TV seriály

2012 Hotel 13 (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace