foto

Sally Dexter

  • nar. 15.4.1960 (59 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gloves Off
2002 Nečistá hra
2000 Undertaker's Paradise
1997 Deacon Brodie (TV film)
Jak si usteleš... (TV film)
Světlo z ohně
1996 Roger Roger (TV film)
1995 Plant, The (TV film)
1993 Wittgenstein

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
Kapitola osmá (S01E08)
Kapitola sedmá (S01E07)
další epizody (4)
Podfu(c)k (TV seriál)
Coming Home To Roost (S01E07)
Across The Pond (S01E04)
Will (TV seriál)
The Marriage of True Minds (E05)
Skvělá hra (E01)
Otec Brown (TV seriál)
Svatojánská noc (S05E03)
2015 Poldark (TV seriál)
2013 Atlantis (TV seriál)
2012 Toast of London (TV seriál)
2011 Sugartown (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
2007 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
2001 Night & Day (TV seriál)
2000 Bob Martin (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Psychos (TV seriál)
1998 Heartburn Hotel (TV seriál)
Playing the Field (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
Wokenwell (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
1994 Imaginatively Titled Punt & Dennis Show, The (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace