foto

Ken Bones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 EXODUS: Bohové a králové
2013 Doctor Who: The Time of the Doctor (TV film)
The Great Train Robbery (TV film)
U Konce světa
Walking with the Enemy
2008 Dokonalý úkryt
2007 Too Much Too Young
2006 Poslední mise
Vlak smrti (TV film)
2005 Panenská královna (TV film)
Spojeni navždy
Wallis a Eduard (TV film)
2004 Troja
2001 Macbeth (TV film)
1999 Wing Commander
Winter's Tale, The (TV film)
1997 Police 2020
1995 Ostrov hrdlořezů
1992 Zlomek sekundy
1988 Jack Rozparovač (TV film)
1987 Bellman and True
1985 Cyrano z Bergeracu (TV film)

TV seriály

2018 Čas čarodějnic (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (4)
Versailles (TV seriál)
La vérité éclatera (S03E03)
2017 Otec Brown (TV seriál)
Svatojánská noc (S05E03)
2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Zjevení Páně (S01E08)
Očistec (S01E07)
Ascendancy (S01E06)
další epizody (8)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Tyran (TV seriál)
Druhý bratr (S02E06)
Pán času (TV seriál)
Projít peklem (S09E12)
2014 Scott and Bailey (TV seriál)
Superficial (S04E01)
2013 Atlantis (TV seriál)
Bible (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Had (S01E02)
Viselec (S01E01)
Foylova válka (TV seriál)
The Eternity Ring (S08E01)
2012 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
Somewhere Over the Rainbow (S02E06)
The Last Waltz (S02E05)
The Love That Pays the Price (S02E02)
další epizody (4)
2011 The Hour (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Identity (TV seriál)
Nativity, The (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Prokletý box (S13E06)
2009 Henry VIII: Mind of a Tyrant (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Paradise (S01E06)
2006 Young Dracula (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
The Con Is On (S01E01)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1993 Seekers (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
1978 Spearhead (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)

Dokumentární

1982 Běh času (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace