foto

Piotr Domalewski

  • nar. 17.4.1983 (37 let)
    Łomża, Województwo podlaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 60 kilo ničeho
Tichá noc
2016 Złe uczynki

TV seriály

2020 Mały Zgon (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Výlet
2016 Historia Roja
2015 Démon
2014 Sblížení
2011 80 milionů

TV seriály

2016 Druga szansa (TV seriál)
Kogo kocham, kogo lubię... (S01E12)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Wilcze jagody (S07E13)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złomiarze (S14E13)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S07E07)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Czas honoru (TV seriál)
Zamach (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky