foto

Piotr Domalewski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Historia Roja
2015 Démon
2014 Sblížení
2011 80 milionů

TV seriály

2016 Druga szansa (TV seriál)
Kogo kocham, kogo lubię... (S01E12)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace