Reklama

Reklama

Sexify

(seriál)
  • Polsko Sexify
Trailer
Polsko, (2021–2023), 11 h 3 min (Minutáž: 32–51 min)

Hrají:

Aleksandra Skraba, Maria Sobocińska, Sandra Drzymalska, Małgorzata Foremniak, Cezary Pazura, Zbigniew Zamachowski, Bartosz Gelner, Piotr Pacek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (50)

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl vlažnější, ale postupem času mě to hodně chytlo. Prudérní Poláci po "Všichni moji přátelé jsou mrtví" přináší další pro ně nestandardní dílo, které je správně feministické, zábavné a bizarní. K tomu hraje naprosto úchylná hudba, která krásně doplňuje celý seriál. Navíc Pavlínka je vyloženě kouzelná (ačkoliv občas na pěst). Ale ona vlastně i Natálka. ()

catt 

všechny recenze uživatele

Zatímco Sexuální výchova byla příliš americká, maximálně dělaná na efekt a místy velmi trapná, Sefixy je mému vkusu mnohem bližší + hrdinky jsou přirozenější, chování postav není nelogické. Seriál je normálně zakončený bez nějakého násilného clifhangeru a happy end přesně v duchu života. Možná je to opravdu jenom přiblížením vkusu a chování evropanů (i když Sexuální výchova je formálně britský seriál, působí naprosto americky). Trochu otřesná hudba, ale v rámci žánru a cílové skupiny asi snesitelné. ()

Reklama

Petaxis 

všechny recenze uživatele

V prudérním katolickým Polsku spojili síly normální lidi a vyšlo z toho něco super! Na jednu stranu je sice trošku smutný, že skoro všude kolem nás umí točit bezva věci, no a pak jsme tu my a naše Ordinace a kriminálky, kde jediným dobrým seriálem za poslední roky byla Pustina. Každopádně zpět k Sexify. Je to svěží, je to originální, je to vtipný, působí to velmi západně, je to i relativně inteligentní a poměrně feministický (což je v poslední době asi téměř všechno, ale upřímně, polská společnost to potřebuje jako sůl). Prostě a jednoduše, Sexify jsem si fakt moc užila a budu doporučovat kudy chodím :) (a hodnocení tady jednou zase fakt nechápu, mělo by to mít tak 80 % tbh). A jinak jsem překvapená tou negativních vlnou reakcí na tenhle seroš, čekala bych, že v týhle době už seriál, kterej se točí kolem tématu ženskýho orgasmu nemůže nikoho pobouřit, ale, hm, asi jo teda. A pak je tady uživatel klukluka, kterej vám tu v komentářích rád osobně vysvětlí, jak máte šu*at, protože holky to samy určitě vědět nemůžete, na co se máte a nemáte dívat a jak ty vole nepolekat svýho partnera v posteli. Ale bacha, hlavně nepoužívejte žádnou aplikaci, protože to je zoufalý. A kdybyste furt nechápaly, tak vám to určitě i rád osobně ukáže. Vypovídající hodnota tohodle komentáře ve spojitosti se seriálem mi nějak uniká, ale ok no. Ty vole, tyhle seriály jsou potřeba jak sůl i tady. ()

321Ka 

všechny recenze uživatele

Po trochu pomalejším rozjezdu se pro mě Sexify pozvolna přehouplo v totálně užitou podívanou. Na jednu stranu jde o super oddychovku k sobotní kocovině, zároveň se seriál nebojí pustit do docela zásadních a vcelku kontroverzních témat - a dělá to poutavě, humorně a hlavně úplně otevřeně. Bavily mě i postavy, které jsme na jejich cestě po hledání možností ženské sexuality měli možnost sledovat - hlavně vlastní identitu objevující Paulina a ambiciózní Natalia, která byla tak nepřirozená, až to vlastně působilo úplně normálně a v rámci celkového příběhu naprosto OK. Samozřejmě plusové body za to, že jde o polskou produkci. Doufám, že seriál na domácí scéně sklidí hodně úspěchů. ()

leila22 

všechny recenze uživatele

V seriáli Sexify vyvíjajú tri študenti appku, ktorá má pomôcť zintenzívniť ženský orgazmus. Nie je to vrchol poľskej kinematografie, ale miestami je to vtipné, svieže a odtabuizovávajú sa témy, ktoré ešte pomerne stále silnými tabu sú, pričom by byť nemuseli. Navyše, na silne katolícke Poľsko ide o vcelku odvážne dielo. V mnohých smeroch síce nedotiahnuté, s pre mnohých rušivým soundtrackom (zo zvláštnych dôvodov u mňa fungoval) a prídu aj porovnávačky so Sex Education. Ak však hľadáte tip na víkendový binge-watching, tak Poľsko + sex = zaručený úlet. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama