foto

Peter Craze

  • nar. 27.8.1946 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Jízda o život
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
1983 The Plot to Murder Lloyd George (TV film)
1981 People from the Forest (TV film)
1978 Terror
1971 The Beast in the Cellar

TV seriály

1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Nancy Astor (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Hrdinové (S01E05)
1977 Wings (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 My Old Man (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Nana (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
1965 United! (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
Martin Chuzzlewit (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2004 Opravdový horor (TV seriál)
1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky