foto

Marie-Hélène Lentini

  • nar. Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Artem silendi
2014 Les tourtereaux divorcent (TV film)
2011 La cage aux folles (TV film)
Les Hommes à Lunettes
Vítej, Kaniusho (TV film)
2009 Růžový a černý
2007 Taupe, La (TV film)
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
2005 Detektiv (TV film)
Mademoiselle Navarro (TV film)
Svatební den
2004 Faites le 15 (TV film)
2002 Pan Batignole
Une autre femme (TV film)
2001 Un citronnier pour deux (TV film)
Vertiges de l'amour
2000 Soudkyně Beaulieu (TV film)
1998 Voie est libre, La
1996 Sans mentir (TV film)
1986 Můj švagr zabil mou sestru

TV seriály

2020 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Charlotte (S04E01)
2018 Access (TV seriál)
Théâtre (E16)
2013 Pep's (TV seriál)
2011 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Les Limites et les bornes (S04E03)
Votez Lepic ! (S04E02)
2009 La vie est à nous (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Profession de foi (S05E03)
2005 Mademoiselle Joubert (TV seriál)
2002 France d'en face, La (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
S.O.S. 18 (TV seriál)
Škola života (TV seriál)
L'Adoption (E05)
2001 Central nuit (TV seriál)
Docteur Claire Bellac (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky