foto

Seeta Indrani

  • nar. 20.4.1963 (57 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2013 The Psychopath Next Door (TV film)
2012 Rozbitý svět
2007 Oh Happy Day
2006 The Good Housekeeping Guide (TV film)
2004 Bankéř
2003 Pojídač hříchů
1986 Banditi nebe
1983 Nutcracker
1981 Timon Aténský (TV film)

TV seriály

2019 Catastrophe (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Vera (TV seriál)
Blind Spot (S09E01)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Kuchař dareba (S01E09)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2017 Born to Kill (TV seriál)
Bucket (TV seriál)
Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Lee and Dean (TV seriál)
Věřte mi (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Catastrophe (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (4)
2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vesnice, která vstala z mrtvých (S19E01)
2015 Inspektor Banks (TV seriál)
Pohřbené - 1. část (S04E03)
2013 V utajení (TV seriál)
Something Against You (S04E12)
Dead (S04E11)
Levitate Me (S04E10)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2011 Cafe, The (TV seriál)
Case Sensitive (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2005 Meet the Magoons (TV seriál)
2004 From Bard to Verse (TV seriál)
Můj život jako Popat (TV seriál)
Shane (TV seriál)
Show Catherine Tateové (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 All About Me (TV seriál)
Footballers' Wives (TV seriál)
Strange (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Neighbours (S01E06)
2000 Big Kids (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 Night Fever (TV pořad)
1993 Good Morning Australia (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky