foto

Seung-hyeon Goo

  • nar. 22.9.2004 (16 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Singwa hamkke
2015 Segyeiljoo
Sonnim
2014 Yeokrin
2013 Eunmilhage widaehage
Mina moonbanggoo
2011 Kyeoljeongjeok hanbang
Mr. aidol
Ohjik geudaeman
2010 Hellou goseuteu
Inpeulluaeonseu
Yeouido

TV seriály

2018 Nabbeunhyeongsa (TV seriál)
2015 Nae ddal, geumsawol (TV seriál)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
2013 Joogoonui taeyang (TV seriál)
Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
Dakteo Jin (TV seriál)
2011 Chunbunui ipmatchoom (TV seriál)
Maeni (TV seriál)
2010 Gongbooeui sin (TV seriál)
Yeojadeul molla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky