foto

Kathe James

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Surfařka
2010 Nebezpečné líbánky (TV film)
2008 Speciální zásilka (TV film)
2003 Break, The (TV film)
Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
1987 Severní pobřeží

TV seriály

1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace