foto

Max Gülstorff

  • nar. 23.3.1882
    Tilsit, Východní Prusko, Německá říše
  • zem. 6.2.1947 (64 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1950 Schuß um Mitternacht
1949 Wiener Mädeln
1947 Spuk im Schloß
1946 Sag' die Wahrheit
1945 Der Puppenspieler
Ein Mann wie Maximilian
Wir beide liebten Katharina
1944 Es fing so harmlos an
Hudbou za štěstím
Junge Herzen
Májová Bowle
Schwarze Robe, Die
1943 Altes Herz wird wieder jung
Der kleine Grenzverkehr
Dům u jezera
Ein glücklicher Mensch
Panny z Biskupské hory
Wenn die Sonne wieder scheint
1942 Andreas Schlüter
Der Seniorchef
Die heimlichen Bräute
Dr. Crippen na palubě
Sein Sohn
Zdědili jsme zámek
1941 Blutsbrüderschaft
Hauptsache glücklich!
Kleine Mädchen - große Sorgen
Ohm Krüger
Unser kleiner Junge
1940 Alles Schwindel
Das leichte Mädchen
Der Weg zu Isabel
Falschmünzer
Hvězda z Ria
Mozartova cesta do Prahy
1939 Der Schritt vom Wege
Kitty und die Weltkonferenz
Kongo-Express
1938 Das Mädchen mit dem guten Ruf
Gastspiel im Paradies
Kleiner Mann - ganz groß!
Napoleon ist an allem schuld
Scheidungsreise
Schüsse in Kabine 7
1937 Der zerbrochene Krug
Rozmary lásky
Vládce
1936 Der Raub der Sabinerinnen
Die Leuchter des Kaisers
Horká krev
Pomoc, žena řádí!
Pošetilý nápad
Skandal um die Fledermaus
Susanne im Bade
1935 Der Gefangene des Königs
Der Vogelhändler
Dunajské vlny
Ein falscher Fuffziger
Frischer Wind aus Kanada
Ich war Jack Mortimer
Kirschen in Nachbars Garten
Lärm um Weidemann
Nacht der Verwandlung
1934 Anita v ráji (německá verze)
Charleys Tante
Der Herr der Welt
Der schwarze Walfisch
Ein Heiratsantrag
Frasquita
Ich sing' mich in dein Herz hinein
Její největší úspěch
Láska a první železnice
Láska u carského dvora
Neznám tě a miluji tě
Schön ist jeder Tag den Du mir schenkst, Marie Luise
Siebzehnjährige, Eine
Ty jsi rozkošná, Rosmarie!
1933 Carevič
Flucht nach Nizza
Heut kommt's drauf an
Hochzeit am Wolfgangsee
Její Jasnost prodavačka
Liebe muß verstanden sein
Noc velké lásky
V poutech zákona
Zamilovaný hotel
Zámek na jihu
1932 Der Diamant des Zaren
Der Sieger
Hraběnka Monte Christo
Ich will nicht wissen, wer du bist
Mensch ohne Namen
So ein Mädel vergißt man nicht
Zwei glückliche Tage
1931 Dann schon lieber Lebertran
Der Hauptmann von Köpenick
Der Raub der Mona Lisa
Ich geh' aus und Du bleibst da
Každý chce jen Eriku
Kongres tančí
1930 Achtung! Auto-Diebe!
Liebling der Götter
Zwei Krawatten
1929 L'éternelle idole
Mascottchen
1928 Die Dame mit der Maske
Die Sandgräfin
Die Todesschleife
Don Juan in der Mädchenschule
Ehre deine Mutter
Hurrah! Ich lebe!
1927 Der Kampf des Donald Westhof
Der Meister von Nürnberg
Die selige Exzellenz
Hlavu vzhůru, Charly!
Prinz Louis Ferdinand
1926 Das Panzergewölbe
Fiaker Nr. 13
Zopf und Schwert - Eine tolle Prinzessin
1924 Geheime Agent, Der
Skok do života
1923 Der verlorene Schuh
Die Liebe einer Königin
Sklenice vody
Varovné stíny
Wilhelm Tell
1922 Das Liebesnest 1
Lola Montez, die Tänzerin des Königs
1921 Das Haus zum Mond
Die Verschwörung zu Genua
Kameraden
Lady Hamiltonová
1920 Der Abgrund der Seelen
Der Henker von Sankt Marien
Der König von Paris, 1. Teil - Die Geschichte des André Lifou
Der König von Paris, 2. Teil - Die Geschichte des André Lifou
Die Legende von der heiligen Simplicia
Im Wirbel des Lebens
Präsident Barrada
1919 Der Karneval der Toten
Die Nackten - Ein sozialpolitischer Film
Die Reise um die Erde in 80 Tagen
Letzten Menschen, Die
Marodeure der Revolution
Mazeppa, der Volksheld der Ukraine
Mit Leibe und Seele eigen
Prinz Kuckuck - Die Höllenfahrt eines Wollüstlings
Todesurteil
Veritas vincit
1918 Das Dreimäderlhaus
Er soll dein Herr sein
Henriette Jacoby
Jettchen Geberts Geschichte 1 - Jettchen Gebert
Opfer um Opfer
Othello
Wanderratten
1917 Es werde Licht! 1. Teil
1916 Chinesische Götze - Das unheimliche Haus, 3. Teil, Der
Das unheimliche Haus
Freitag, der 13. - Das unheimliche Haus, 2. Teil
Stein unter Steinen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky