foto

Tony Burrough

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2007 Já a moje příšera
2006 Garfield 2
2005 Chromofobie
2004 Hotel Rwanda
Okrsek 49
2002 Santa Claus 2
Tajemství nesmrtelných
2001 Příběh rytíře
2000 Lužinova obrana
Rafinovaný zloděj
Tisíc a jedna noc (TV film)
1998 Velké naděje
1995 Richard III.
1993 Genghis Cohn (TV film)
Great Moments in Aviation (TV film)
1992 Hummingbird Tree, The
Muž z nádraží (TV film)
1986 Season's Greetings (TV film)
1985 Browningův překlad (TV film)
Titus Andronicus (TV film)

TV seriály

1995 The Buccaneers (TV seriál)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
1987 Talking Heads (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

TV pořady

1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace