foto

Joanna McCallum

  • nar. 27.6.1950 (69 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Stahující se mračna (TV film)
1994 Tom a Viv
1992 Mužský rod (TV film)
1987 A Wreath of Roses (TV film)
1984 Tragedy of Coriolanus, The (TV film)
1983 Henry VI, Part One (TV film)
1980 Nebe, peklo, ráj
1971 Nickel Queen

TV seriály

2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Paradise (S01E06)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Moving Story (TV seriál)
1992 Moon and Son (TV seriál)
1991 Boys from the Bush (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
Trenér (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
The Ginger Tree (TV seriál)
1988 The Franchise Affair (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1981 Bognor (TV seriál)
1979 Testament of Youth (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 Wessex Tales (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace