foto

Barbie Kligman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2007 Hidden Palms (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Designated Survivor (TV seriál)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Daughter (S02E05)
The Fall (S02E01)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Lež (S01E10)
Otec (S01E02)
Stopa (S01E01)
2012 Private Practice (TV seriál)
Life Support (S06E08)
The Letting Go (S05E17)
2011 Private Practice (TV seriál)
God Bless the Child (S04E21)
Heaven Can Wait (S04E12)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Under Control (S01E18)
Unpleasantville (S01E12)
Private Practice (TV seriál)
A Better Place to Be (S04E04)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
162 Candles (S01E08)
Friday Night Bites (S01E03)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Private Practice (TV seriál)
Georgia on My Mind (S06E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace