foto

Barbie Kligman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Rukojmí (S04E21)
Taxi (S04E20)
Osobní faul (S04E19)
další epizody (10)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Dětská hra (S04E11)
Něco o hrdinech... (S04E10)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
další epizody (11)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Code Black (TV seriál)
Change of Heart (S03E10)
2016 Designated Survivor (TV seriál)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Daughter (S02E05)
The Fall (S02E01)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Lež (S01E10)
Otec (S01E02)
Stopa (S01E01)
2012 Private Practice (TV seriál)
Life Support (S06E08)
The Letting Go (S05E17)
2011 Private Practice (TV seriál)
God Bless the Child (S04E21)
Heaven Can Wait (S04E12)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Under Control (S01E18)
Unpleasantville (S01E12)
Private Practice (TV seriál)
A Better Place to Be (S04E04)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
162 Candles (S01E08)
Friday Night Bites (S01E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Yahrzeit (S05E22)
Večírek skončil (S05E15)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Taxi (S04E20)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pouto (S05E23)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk (S05E11)
Fallacy (S04E21)
Damaged (S04E11)
2002 Everwood (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Private Practice (TV seriál)
Georgia on My Mind (S06E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace