Reklama

Reklama

Tajnosti a lži

(seriál)
  • USA Secrets and Lies (více)
Trailer
USA, (2015–2016), 13 h 57 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Ryan Phillippe, Juliette Lewis, Timothy Busfield, Meaghan Rath, Kate Ashfield, Steven Brand, Clifton Collins Jr., Charles S. Dutton, Indiana Evans (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ben Crawford, bezúhonný muž a vzorný otec usporiadanej rodiny, objaví pri rannom behu telo 5-ročného chlapca od susedov a okamžite sa stane hlavným podozrivým z ohavnej vraždy dieťaťa. Nezostáva mu nič iné, než na vlastnú päsť začať hľadať skutočného vraha. Musí ho odhaliť skôr, než príde o všetko, na čom mu v živote záleží. V stávke je veľa - jeho manželstvo, deti, povesť i jeho zdravý rozum. Počas rozplietania nitiek zločinu sa však na povrch začnú vyplavovať všetky tajomstvá a lži malého mesta. (TV JOJ)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (17)

PavelU 

všechny recenze uživatele

Tohle mě fakt strhlo, dobrá změna od současných krimiseriálů. Určitě potěší podrobné líčení vyšetřovaných zločinů, které jsou později ukázány ve flashbacku, jak k nim přesně došlo. Dění ctí název seriálu, takže je divák přikován k obrazovce neustálými podezřelými, jejich motivy i šokujícími odhaleními. Velmi dobře herecky obsazené, dosti procítěné, jednání pachatelů zcela pochopitelné. Několikrát se neřeší jen ústřední případ, ale dozvíme se něco i o pozadí policistky, co to má ve všech dílech na starost. Občas paralelní vyšetřování, jednání na vlastní pěst, to mají oba stěžejní mužští hrdinové obou prvních sérií společné. Závěrečné rozuzlení, fíha. Nelze říct, jaká řada byla lepší, každá jsou jiná, ale vzájemně se doplňují a přináší opravdu inteligentně koncipovanou zápletku. ()

Reklama

Aky 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, jestli zdejší hodnotitelé seriál viděli. Silně nadprůměrný příběh, přesně nadávkovaný na deset dílů, psychologicky jdoucí do hloubky, aniž by se tím zdržoval děj, který má napětí, nečekané zvraty, pěkné pointy.. Všechno má svoji logiku, přitom stěží lze předvídat další krok, herecky dokonale zvládnuté... Nevím, co bych vytknul. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený thrillerový seriál. Je sice zřejmé, že zápletka je příliš strohá na deset dílů, takže prvních pár epizod je poněkud absurdních (pracuje se podle stejného receptu - hlavní hrdina obviní někoho z okolí a jak se ukáže, sousedé skrývají mnohem více, než by se mohlo zdát), ale po pár epizodách si seriál uvědomí, kterým se vydat směrem a stane se z něj napínavá podívaná s pár překvapivými zvraty. 7/10 P. S.: Ryan herecky docela vyspěl. Pamatuji si ho jako teenagerovský sexsymbol a on mám chlapec umí i hrát. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 3 dílech:Tajnosti a lži možná nebudou úplný průserem a zcela jistě zaujmou diváka spotřebních kriminálek, který seriál mimoděk zahlédne v deset večer v televizi. Nají se u něj, vypije si to svoje pivko či malinko se u toho napne a půjde spokojeně spát. V nabité konkurenci si z novinky ovšem nesedne na zadek asi nikdo a díky rutinnímu a ničím objevnému zpracování se na něj rychle zapomene. Nemůžu se navíc zbavit dojmu, že scénáře jako tento by se zkrátka do televizní podoby natahovat neměli a víc by jim slušela celovečerní stopáž. Ryana Phillipeho je na podobné kousky škoda.50% ()

Galerie (323)

Zajímavosti (1)

  • Americký seriál Tajnosti a lži (Secrets & Lies) je remakem australského seriálu Secrets & Lies (od r. 2014). (ČSFD)

Reklama

Reklama