foto

Carla Kettner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Critical Assembly (TV film)

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
The Pawnbrokers (No. 146/147) (S06E04)
2018 Černá listina (TV seriál)
Lawrence Dane Devlin (No. 26) (S05E21)
Ian Garvey (No. 13): Conclusion (S05E19)
Pattie Sue Edwards (No. 68) (S05E15)
2017 Černá listina (TV seriál)
The Travel Agency (No. 90) (S05E06)
2016 Zoo (TV seriál)
Koně (S02E09)
2015 Zoo (TV seriál)
Divoká zvěř (S01E12)
Síla zvuku (S01E06)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt matematika (S07E13)
Mezera v kódu (S07E06)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Díra v srdci (S06E22)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Doktorka z fotografie (S06E09)
Mrtvý z lodi otroků (S06E06)
Kosti v metru (S05E15)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa s bombou (S05E10)
Noc v muzeu (S05E05)
Popelka v krabici (S04E19)
další epizody (4)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která vybuchla (S04E10)
Cestující v mikrovlnce (S04E09)
Muž v budce (S04E02)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1986 Shark's Paradise (TV film)

TV seriály

1996 Předčasné vydání (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace