foto

Meg Wynn Owen

  • nar. 8.11.1939 (78 let)
    Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Život po životě
2007 Irina Palm
2006 Sólokapr
Venuše
2005 Pýcha a předsudek
2004 Jarmark marnosti
2003 Láska nebeská
2002 Posedlost
2001 Gosford Park
Smrt Jacka Doddse
1987 Tucet špinavců III: Smrtelná mise (TV film)
1984 Zámožná žena (TV film)
1982 Frost in May (TV film)
1977 Soupeři
1973 The Song of Songs (TV film)
1972 Pod Mléčným lesem
1962 Jen dva mohou hrát
The Winter's Tale (TV film)

TV seriály

2005 Pán času (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Porota (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Lifeboat, The (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1978 Will Shakespeare (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Smith (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Late Night Horror (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2002 After Upstairs Downstairs (TV film)
2001 Making of 'Gosford Park', The (TV film)
1999 After They Were Famous (TV seriál)

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace