foto

Elisabeth Finch

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Upíří deníky (TV seriál)
What Lies Beneath (S05E20)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
For Whom the Bell Tolls (S05E04)
Bring It On (S04E16)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
My Brother's Keeper (S04E07)
1912 (S03E16)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Chirurgové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace