foto

Chad Fiveash

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Co se ještě stalo o Vánocích

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
What Are You? (S08E12)
2016 Upíří deníky (TV seriál)
You Decided That I Was Worth Saving (S08E03)
Kill 'Em All (S07E20)
This Woman's Work (S07E13)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Mommie Dearest (S07E07)
I Could Never Love Like That (S06E18)
The Day I Tried to Live (S06E13)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
The More You Ignore Me, the Closer I Get (S06E06)
2011 Záměna (TV seriál)
2010 Glory Daze (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
2002 Meet the Marks (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2006 Kyle XY (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace