foto

Chad Fiveash

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Co se ještě stalo o Vánocích

TV seriály

2019 Gotham (TV seriál)
I Am Bane (S05E10)
Ruin (S05E04)
2017 Upíří deníky (TV seriál)
What Are You? (S08E12)
2016 Upíří deníky (TV seriál)
You Decided That I Was Worth Saving (S08E03)
Kill 'Em All (S07E20)
This Woman's Work (S07E13)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Mommie Dearest (S07E07)
I Could Never Love Like That (S06E18)
The Day I Tried to Live (S06E13)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
The More You Ignore Me, the Closer I Get (S06E06)
2012 Záměna (TV seriál)
The Intruder (S01E24)
Write a Lonely Soldier (S01E19)
2011 Záměna (TV seriál)
Paradise Lost (S01E09)
Dance Amongst Daggers (S01E04)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Extinction (S02E19)
Light (S02E08)
2009 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Baneling (S02E02)
Cursed (S01E19)
Conversion (S01E15)
další epizody (4)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Identity (S01E07)
Bounty (S01E03)
Kyle XY (TV seriál)
Between the Rack and a Hard Place (S02E18)
To C.I.R., with Love (S02E14)
2007 Kyle XY (TV seriál)
House of Cards (S02E10)
Come to Your Senses (S02E05)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
Just Watch the Fireworks (S03E15)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
Locked Hearts and Hand Grenades (S03E06)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
The Trick Is to Keep Breathing (S02E09)
Near Wild Heaven (S02E03)
2002 Meet the Marks (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky