foto

James Patrick Stoteraux

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Co se ještě stalo o Vánocích

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
What Are You? (S08E12)
2016 Upíří deníky (TV seriál)
You Decided That I Was Worth Saving (S08E03)
Kill 'Em All (S07E20)
This Woman's Work (S07E13)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Mommie Dearest (S07E07)
I Could Never Love Like That (S06E18)
The Day I Tried to Live (S06E13)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
The More You Ignore Me, the Closer I Get (S06E06)
2011 Záměna (TV seriál)
2010 Glory Daze (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
2002 Galidor: Defenders of the Outer Dimension (TV seriál)
Meet the Marks (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2006 Kyle XY (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace