foto

Howard Platt

  • nar. 5.6.1938 (81 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Šťastlivci
1997 Bláznivá dovolená v Las Vegas
Výbuch
1996 Norma Jean a Marilyn (TV film)
Skála
1995 Nixon
1992 Overexposed (TV film)
1987 Choď jako člověk
1979 Beyond Death's Door
1978 Jake, kocour z vesmíru
Three on a Date (TV film)
1976 The Boy in the Plastic Bubble (TV film)
Velký skaut a holka
1975 Trial of Chaplain Jensen, The (TV film)
1974 Busting
Newman's Law
Three the Hard Way
1973 Cry Rape (TV film)
Snatched (TV film)
Westworld
1972 Konec rozkvětu
1971 T.R. Baskin

TV seriály

2000 What About Joan (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1985 I Had Three Wives (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1979 Young Maverick (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Ano, to je naše dítě (S08E15)
1978 Flying High (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1974 Sons and Daughters (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Doc Elliot (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky