Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

vorheese 

všechny recenze uživatele

Pro tenhle typ filmů mám slabost: osud (nebo scénář - jak chcete) svede dohromady zajímavé postavy a pošle je na dlouhý road trip. A Šťastlivci k tomu přidávají i další ingredience. Skvělé postavy (hlavní i vedlejší), hlubokou a nekřičící ústřední myšlenku (která je dobře schovaná i v názvu), nádhernou cestu, zásah přírodní síly, skvělé zakončení a k sežrání roztomilou Rachel McAdams. Nemám absolutně co vytknout. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Príjemná tragikomédia, ktorá popisuje road trip vojakov, ktorí majú voľno po návrate z vojny...a ich road trip je dosť zaujímavý, a to hlavne vďaka hercov, ako už je zvykom Rachel McAdams je milá, vtipná a je dobrým spestrením, Tim Robbins je najlepším z tejto trojice hlavných hrdinov a Michael Peňa, no proste ako to povedať, stačí že je iný...symbolický koniec dodáva elegantnú bodku za týmto príjemným filmom ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Příjemná tradiční road movie o cestě po státech, o cestě životem, o cestě osudem šmrcnutá velkou dávkou štěstí i smůly.. Lehce náborový scénář pro USA ARMY - kterak ztroskotanec na smysl života přišel.. Tim Robbins, Michael Peña a Rachel McAdams byli velmi zábavní.. Rachel, která většinou vyžírá role nesympaťaček, koupila roli velmi sympatickou a k pomilování :-D ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní příběh plný životních pravd, uvěřitelných osudů, paradoxů, bizardností, ironií osudu a konce, který jsem tak nějak nečekal, přál jsem těm třema něco víc. Jeden z nejvíce originálních filmů ze všedního života, co jsem v poslední době, možná za celý život viděl. Herci perfektní - Tim Robbins si u mne spravil dojem z Shawshanku, Michael Peňa nebyl protivný a Rachel McAdams byla roztomile milá, krásná...rozkošná. A uvěřitelná. Určitě nebude spoilerem, když řeknu, že je to road movie o třech vojácích, kteří mají měsíční propustku a snaží se vyřešit své problémy a touhy a o těšení se na něco, co nakonec skončí úplně jinak. Recenze na: http://fanmovie.cz/mimokino/the-lucky-ones/ ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá jízda tří vojáků Cheavera ( Tim Robbins ), T. K. Poola ( Michael Peňa ) a Colee ( Rachel McAdams ) do Las Vegas. Každý má sice jiný cíl ale ten se stává společným pro všechny. Přátelství léčí. Pěkné byly dvě scény, které stojí za vyzvednutí. A to byla scéna v kostele a následná slavnost. Trochu jsem se divil, že auto vydrželo tu bouři bez jediného škrábance. Ve Vegas není zase tak jednoduché se rozejít a máme tudíž možnost sledovat osudy tří aktérů dál až na opravdový konec jejich cesty. Přátelství, nádherná krajina, nevtíravé hudba ( Rolfe Kent ), lehký děj no docela slušná Roadmovie. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama