foto

Elisabeth Neumann-Viertel

  • nar. 5.4.1900
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 24.12.1994 (94 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Wie kommt das Salz ins Meer? (TV film)
1984 Malá bubenice
1983 Happy Weekend
Mír s pepermintovou příchutí
1980 American Success Company, The
Die weiße Stadt (TV film)
1979 Železná maska
1974 Krycí název Oděsa
1972 Kabaret
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
Chopin-Express (TV film)
1970 Zurück, wo ich begann (TV film)
1969 Die mißbrauchten Liebesbriefe (TV film)
1968 Heidi kehrt heim (TV film)
Madame Legros (TV film)
1967 Bericht eines Feiglings (TV film)
Kurzer Prozeß (TV film)
Umsonst (TV film)
1965 Liebe nicht ausgeschlossen (TV film)
Müde Theodor, Der
1964 Die Teepuppe (TV film)
Geschichten aus dem Wienerwald (TV film)
Seitensprung, Der
1962 Der Marquis von Keith (TV film)
Freud - Tajná vášeň
1961 Der jüngste Tag (TV film)
Ein Tag im Leben von... (TV film)
Kleines Bezirksgericht (TV film)
The Secret Ways
Town Without Pity
1960 Das Gespenst von Canterville (TV film)
1959 Land, das meine Sprache spricht (TV film)
1958 ...und nichts als die Wahrheit
1957 Abgründige in Herrn Gerstenberg, Das (TV film)
1956 Beichtgeheimnis
1954 Ewiger Walzer
1945 Dům na 92. ulici
1943 The Strange Death of Adolf Hitler
1936 Ave Maria
Boccaccio
Děti štěstěny
1935 Tajemné město Donogoo Tonka
1931 Vrah Dimitrij Karamazov
1928 Doña Juana
1927 Der fröhliche Weinberg
Schwester Veronica

TV seriály

1978 Hiob (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Lemmi und die Schmöker (TV seriál)
1972 Fußballtrainer Wulff (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Saarbrücken an einem Montag (S01E02)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky