foto

Karim Sebastian Elias

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Eltern mit Hindernissen (TV film)
2018 Einmal Sohn, immer Sohn (TV film)
Léto v Oxfordu (TV film)
2016 Antonio, ihm schmeckt's nicht!
2015 Jana a dobrodruh: Osamělé rozhodnutí (TV film)
Pomoc, zmenšil jsem učitelku
Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
2014 Charlottes Welt - Geht nicht, gibt's nicht (TV film)
Die Fahnderin (TV film)
Drunter & Brüder (TV film)
2013 Dokonalé Vánoce (TV film)
In einem wilden Land (TV film)
Léto v Itálii (TV film)
Poslední léto (TV film)
Sám mezi všemi (TV film)
Taková normální Sonntagovic rodinka (TV film)
Wir haben gar kein' Trauschein (TV film)
2012 Wir haben gar kein Auto (TV film)
2011 Léto v Paříži (TV film)
Rosamunde Pilcher: Rodinná firma (TV film)
2010 Familie Fröhlich - Schlimmer geht immer (TV film)
Léto v Marrakeši (TV film)
Otto's Eleven
Tajemství velryb (TV film)
2009 Heute keine Entlassung (TV film)
Liebe Mauer
Léto na Long Islandu (TV film)
2008 U-900
2007 Der Mann von gestern (TV film)
Niete zieht Hauptgewinn (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
2006 Stopa naděje (TV film)
Šest týdnů strachu (TV film)
2005 Die Spielerin (TV film)
Siegfried
2004 Láska je lék (TV film)
Samba in Mettmann
2001 Alles wegen Paul
Dej lásce šanci (TV film)
Prázdninový románek (TV film)

TV seriály

2021 Ku'damm 63 (TV seriál)
2020 Dunkelstadt (TV seriál)
2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Kollaps (S02E10)
Isobaren (S02E09)
Kompression (S02E08)
další epizody (10)
2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
E.M.P. (S01E11)
Magnetismus (S01E10)
Thermodynamik (S01E09)
další epizody (9)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Der verlorene Sohn (E18)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2011 Wilde Wellen – Nichts bleibt verborgen (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Pozdrav od Johnnyho Silvera (S06E03)
Ochránce (S06E02)
Pod tlakem (S06E01)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Charlotte Link (TV seriál)
Die Rosenzüchterin (1) (E06)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2002 Mama und ich (TV seriál)
1999 Mallorca (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1993 Bella Block (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2020 Saudi Runaway
2017 O otcích a synech
2016 Rabbi Wolff
2014 Der Schmetterlingsjäger
2011 V nebi, pod zemí
2008 Děti druhé světové války (TV film)
Gerdas Schweigen
2004 Je to v rytmu!

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Das Amt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky