foto

Karim Sebastian Elias

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Einmal Sohn, immer Sohn (TV film)
Léto v Oxfordu (TV film)
2017 Mordkommission Istanbul – Der verlorene Sohn (TV film)
2016 Antonio, ihm schmeckt's nicht!
2015 Drunter & Brüder (TV film)
Jana a dobrodruh: Osamělé rozhodnutí (TV film)
Pomoc, zmenšil jsem učitelku
Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
2014 Charlottes Welt - Geht nicht, gibt's nicht (TV film)
Die Fahnderin (TV film)
2013 Dokonalé Vánoce (TV film)
Léto v Itálii (TV film)
Poslední léto (TV film)
Sám mezi všemi (TV film)
Taková normální Sonntagovic rodinka (TV film)
Wir haben gar kein' Trauschein (TV film)
2012 Wir haben gar kein Auto (TV film)
2011 Léto v Paříži (TV film)
Rosamunde Pilcher: Rodinná firma (TV film)
2010 Familie Fröhlich - Schlimmer geht immer (TV film)
Léto v Marrakeši (TV film)
Otto's Eleven
Tajemství velryb (TV film)
2009 Heute keine Entlassung (TV film)
Liebe Mauer
Léto na Long Islandu (TV film)
2008 U-900
2007 Der Mann von gestern (TV film)
Niete zieht Hauptgewinn (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
2006 Stopa naděje (TV film)
Šest týdnů strachu (TV film)
2005 Die Spielerin (TV film)
Siegfried
2004 Die Rosenzüchterin (TV film)
Láska je lék (TV film)
Samba in Mettmann
2001 Alles wegen Paul
Dej lásce šanci (TV film)
Prázdninový románek (TV film)

TV seriály

2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Kollaps (S02E10)
Isobaren (S02E09)
Kompression (S02E08)
další epizody (10)
2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
E.M.P. (S01E11)
Magnetismus (S01E10)
Thermodynamik (S01E09)
další epizody (9)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2011 Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Pozdrav od Johnnyho Silvera (S06E03)
Ochránce (S06E02)
Pod tlakem (S06E01)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2002 Mama und ich (TV seriál)
1998 Mallorca (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 O otcích a synech
2016 Rabbi Wolff
2014 Der Schmetterlingsjäger
2011 V nebi, pod zemí
2008 Děti druhé světové války (TV film)
Gerdas Schweigen
2004 Je to v rytmu!

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Das Amt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky