foto

Catherine Ferran

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 L'Ordre des médecins
2016 L'histoire d'une mère
2014 Ptáci a lidé
2010 Mademoiselle Drot (TV film)
2007 Dva světy
Très bien, merci
2004 Vše o orgasmu
2003 Jeho bratr
Qui perd gagne!
2002 Froid comme l'été (TV film)
2001 Martha... Martha
Monsieur de Pourceaugnac (TV film)
2000 Paris-Deauville (TV film)
1998 Tartuffe ou L'imposteur (TV film)
1997 Les précieuses ridicules (TV film)
1996 Anna Oz
Attends-moi (TV film)
1994 Consentement mutuel
Petits arrangements avec les morts
1990 Cyrano z Bergeracu
1989 Baxter
Bouvard et Pecuchet (TV film)
1985 Elsa, Elsa
1982 Longuelune, Les (TV film)
1980 Trois soeurs, Les (TV film)
1978 Allégra (TV film)
1972 Les femmes savantes (TV film)

TV seriály

2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Les Mystères de la foi (S01E03)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Zločin v lyceu (S03E04)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace