foto

Ruth Hausmeister

  • nar. 5.6.1912
    Stuttgart, Württenberg, Německá říše
  • zem. 1.2.2012 (99 let)
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Ärzte - Indische Ärztin: Herzen in Not, Die (TV film)
Ärzte: Die indische Ärztin - So lang ich leb' auf Erden (TV film)
1995 Ärzte - Die indische Ärztin: Die Hochzeit (TV film)
1994 Leni (TV film)
Schönsten Geschichten mit Heinz Rühmann, Die (TV film) - a.z.
Ärzte - Die indische Ärztin: Die Heimkehr (TV film)
1991 Unser Haus (TV film)
1988 Anwalt Abel - Der Dienstagsmann (TV film)
1987 Krähenbaum, Der (TV film)
1980 Aller guten Dinge sind drei (TV film)
1978 Der Gehilfe (TV film)
1974 Zwangspause (TV film)
1973 Chodec
Ein Abend mit O.E. Hasse (TV film)
Nerze nachts am Straßenrand (TV film)
1970 Krebsstation (TV film)
Tod nach Mitternacht (TV film)
1967 Der Revisor (TV film)
1966 Fluchtversuch (TV film)
Johannisnacht (TV film)
1964 Sechs Personen suchen einen Autor (TV film)
1963 Das große Vorbild (TV film)
1962 Nejdelší den
1961 Marquise von Arcis, Die (TV film)
Zelený lučištník
1960 Das Haus voller Gäste (TV film)
Le Passage du Rhin
1959 Der Mann, der sich verkaufte
Most
1958 Die Beklagte (TV film)
Dívka Rosemarie
Idealer Gatte, Ein (TV film)
1954 Das fliegende Klassenzimmer
1952 Kariéra v Paříži
1949 Mädchen hinter Gittern

TV seriály

2001 Zwei Brüder (TV seriál)
Abschied (E17)
Farbe der Nacht (E16)
2000 Zwei Brüder (TV seriál)
Tod im See (E15)
Mörderische Rache (E14)
1999 Zwei Brüder (TV seriál)
Herztod (E13)
Gift (E12)
Verschleppt (E11)
1998 Zwei Brüder (TV seriál)
Tödliche Träume (E10)
Kaltes Herz (E09)
1997 Zwei Brüder (TV seriál)
Einzelgänger (E08)
Nervenkrieg (E07)
1996 Zwei Brüder (TV seriál)
Die Tochter (E06)
In eigener Sache (E05)
Der Gassenmörder (E04)
další epizody (4)
1995 Zwei Brüder (TV seriál)
Die lange Nacht (E02)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Zwei Brüder (E01)
Ärzte (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Wenn Engel reisen (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Wilder Westen inclusive (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1968 Der Idiot (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Divadelní záznam

1959 Affäre Dreyfus (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky