foto

Darren Whitfield

  • nar. New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Crown Heights
2016 Chuck
Dean
Hra peněz
White Girl
2015 Knucklehead
2014 Amazing Spider-Man 2
Annie
NON-STOP
2013 Des étoiles
Towheads
Vlk z Wall Street
Vánoce v Harlemu

TV seriály

2014 Madam Secretary (TV seriál)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
2012 Newsroom (TV seriál)
2007 Human Giant (TV seriál)

Dokumentární

2014 Sleepless in America

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace