foto

Nicola Cavendish

  • nar. 11.11.1952 (66 let)
    Cirencester, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Christmas Note (TV film)
2014 The Christmas Secret (TV film)
The Memory Book (TV film)
2013 The Bouquet
2001 Náhle obnažená
1998 Noah (TV film)
The Sleep Room
1997 Můj pes Buddy
1995 Tajná služba (TV film)
1993 The Diviners (TV film)
1991 Grocer's Wife, The
1990 Andělské náměstí
To (TV film)
1989 American Boyfriends
1985 Bratranec

TV seriály

2015 The Returned (TV seriál)
Claire (E08)
Tony and Adam (E05)
The Romeo Section (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Plav, nebo jdi ke dnu (S01E04)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Lapák (S01E12)
1999 Sabrina the Animated Series (TV seriál)
1998 Mentors (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Jedním dechem (S02E08)
1992 Highlander (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Red Serge (TV seriál)
1979 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace