foto

Derek Newark

  • nar. 8.6.1933
    Great Yarmouth, Norfolk, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.8.1998 (65 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Bellman and True
Harry's Kingdom (TV film)
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
1982 Inside the Third Reich (TV film)
1976 Escape from the Dark
1974 Okamžik vyzrazení
1973 Diamonds on Wheels
Urážka
1971 Dad's Army
1970 Breaking of Bumbo, The
Zlomek strachu
1969 Jaká to rozkošná válka!
1968 Kam orli nelétají
1966 Modrý Max
1965 Little Ones, The
1964 The Black Torment
1963 Birth of a Private Man, The (TV film)

TV seriály

1994 99-1 (TV seriál)
1991 An Actor's Life for Me (TV seriál)
1989 Nineteenth Hole, The (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
Shadow of the Noose (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
Singles (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Just Good Friends (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1981 Masada (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
Private Schulz (TV seriál)
Seconds Out (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1978 Born and Bred (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
QB VII (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 The Caesars (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
White Rabbit, The (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1991 Madness (TV seriál)

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace