foto

Miranda Forbes

  • nar. 11.8.1946
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.6.2001 (54 let)
    Oxford, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 All Men Are Mortal
1992 Mr. Wakefield's Crusade (TV film)
1991 Bejewelled (TV film)
1989 Síla vůle (TV film)
1967 Magical Mystery Tour (TV film)

TV seriály

1997 Keeping Mum (TV seriál)
1995 Faith in the Future (TV seriál)
1994 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Bída (S02E05)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
1991 Ashenden (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Castle of Adventure, The (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
May to December (TV seriál)
Press Gang (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Všechnu moc lidu (S02E05)
1987 French and Saunders (TV seriál)
Running Wild (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Střet zájmů (S02E04)
1986 Brush Strokes (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Jeden z nás? (S01E08)
Velký plán (S01E01)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Marjorie and Men (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Tandoori Nights (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Question of Guilt, A (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1964 Room at the Bottom (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace