foto

Gilbert Lévy

  • nar. 15.9.1949 (70 let)
    Courbevoie, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chicken of the dead
2017 Zombilénium
2013 Papa Was Not a Rolling Stone
2010 Comme les 5 doigts de la main
2009 Adieu De Gaulle adieu (TV film)
2008 Spike (TV film)
2006 Je me fais rare
Le Bureau (TV film)
2004 Mariage mixte
2003 Děti deště
2001 Bécassine - Le trésor viking
2000 Cours toujours
1997 Petites bonnes, Les (TV film)
Vérité si je mens, La
1995 Lulu, král Francie (TV film)
1991 Dernier lien, Le (TV film)
1982 Grand pardon, Le
1980 Cocktail Molotov

TV seriály

2015 Heidi (TV seriál)
Kouzelná Beruška a Černý kocour (TV seriál)
2014 Sonic Boom (TV seriál)
2012 Les mystérieuses cités d'or (TV seriál)
2011 Baskeťáci (TV seriál)
Čarodějka Tara (TV seriál)
2010 Malý princ (TV seriál)
2009 Sally Bollywood (TV seriál)
2007 Valérian & Laureline (TV seriál)
2005 Trois femmes flics (TV seriál)
2004 W.I.T.C.H. (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Neznámá ze silnice (S09E04)
1999 Les Renés (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Blake et Mortimer (TV seriál)
1992 Spirou (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky