foto

Richard Benedict

  • nar. 8.1.1920
    Palermo, Sicilíe, Itálie
  • zem. 25.4.1984 (64 let)
    Studio City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Disconnected
1980 Mám tě rád, Marku (TV film)
1972 Bloody Trail
1970 Move
1969 Slepá ulička
1965 A Swingin' Summer
1964 Mike and the Mermaid
1961 Ada
1960 I'll Give My Life
1959 Scarface Mob, The (TV film) - a.z.
1958 It! The Terror from Beyond Space
1957 Beginning of the End
Monkey on My Back
Spring Reunion
The Midnight Story
1956 He Laughed Last
The Man Is Armed
1955 Spy Chasers
The Big Tip Off
The Shrike
Wiretapper
1954 Superman's Peril - a.z.
1953 Jalopy
Murder Without Tears
Run for the Hills
The Juggler
Čin lásky
1952 Breakdown
Hoodlum Empire
Okinawa
Woman in the Dark
1951 Eso v rukávu
Inside the Walls of Folsom Prison
Let's Go Navy!
1950 Destination Big House
Rookie Fireman
State Penitentiary
Triple Trouble
1949 Angels in Disguise
City Across the River
Homicide
Omoo-Omoo the Shark God
Post Office Investigator
Scene of the Crime
Shockproof
Streets of San Francisco
Window, The
1948 Race Street
Smart Girls Don't Talk
The Arizona Ranger
1947 Backlash
Křížový výslech
Seven Were Saved
The Guilt of Janet Ames
1946 Blue Skies
O.S.S.
Somewhere in the Night
Till the End of Time
1945 A Walk in the Sun
See My Lawyer
1944 Winged Victory

TV seriály

1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
1961 Miami Undercover (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Target (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Eddie Cantor Comedy Theater (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
1969 The Movie Game (TV pořad)
1967 Personality (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace