foto

Eric Franquelin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Les Anonymes (TV film)
2010 Gendre idéal 2, Le (TV film)
2009 Rozvody!
2008 Ideální zeť (TV film)
Rien dans les poches (TV film)
2007 Edith Piaf
2006 Právo na smrt (TV film)
2002 Cesta
Kůže anděla
Vosí hnízdo
2001 Afrance, L'
1998 Villa vanille (TV film)
1996 Chromozómy XY
1983 Joy

TV seriály

2013 Détectives (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Coeur de pierre (S05E11)
Roman noir - 2ème partie (S05E02)
Roman noir - 1ère partie (S05E01)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Fou d'amour (S06E09)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Tourner la page (S04E01)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Surf (S03E09)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Dommage collatéral (S02E01)
2006 David Nolande (TV seriál)
Les tricheurs (TV seriál)
2005 Karla Rubensová - Vůně zločinu (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2000 La Kiné (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
La Femme battue (S05E01)
1999 Monos, Les (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Dokumentární

2008 Vzestup a pád Versailles: Ludvík XIV.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace