foto

Hedger Wallace

  • nar. 14.10.1927
    Winchester, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2000
    Fulham, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Doktor a ďáblové
1974 Son of Dracula
1973 Oživlé zlo
1972 Layout for 5 Models
Tales from the Crypt
1969 The Oblong Box
1967 They Came From Beyond Space
Torture Garden
Tucet špinavců
1965 Dr. Terror's House of Horrors
1964 Das Verrätertor
Do You Know This Voice?
Nightmare
Perný den
1963 A Matter of Choice
Mystery Submarine
1961 Time Remembered (TV film)
Visa to Canton
1960 Na každého jednou dojde
1958 Intent to Kill

TV seriály

1977 Love for Lydia (TV seriál)
1976 Star Maidens (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1971 Search for the Nile, The (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1957 Huntingtower (TV seriál)
Silver Sword, The (TV seriál)
Time of Day, A (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace