foto

Timothy Bailey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Simpsonovi (TV seriál)
Řidič na baterky (S30E05)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Nebezpečná zásilka (S27E20)
Mléčné mutageny (S27E11)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Málo temný případ (S27E02)
Průvodce pro princeznu (S26E15)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Žlutá medaile za zbabělost (S25E22)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Ve Springfieldu roste strom (S24E06)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Dobrá manželka (S23E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace