Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Homer veřejně urazí popovou hvězdu Ashlee Starlingovou, stane se terčem neúnavné fanouškovské základny, jejíž členkou je i Líza... (TV Prima)

Recenze (7)

Elessar. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spievanie v Simpsonovcoch... nuž s tým je to také ošemetné. A tu je to viac než ošemetné. Serialu chýba trochu viac humoru, alebo možno len nerozumiem súčasnému nastaveniu Ameriky? Kto vie. Podobne ako niektoré  z prechádzajúcich sérii, Simpsonovi strácajú svoju internacionalitu. Tuzemeskému divákovi príde reku divné, čo sa to tam rieši. Chudák Homer ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Au, tak tohle mé srdíčko hodně bolelo. Jedná se rozhodně o jednu z nejhorších epizod celého seriálu. Tento díl je dějem strašně nezajímavý, nudný a postavy se chovají tak jak by se jejich charaktery vůbec nezachovaly. Pěveckých scén je tu vážně hodně a já si stojím za tím, že to do Simpsonů prostě nepatří. Nedoporučuji 2/10 😕 ()

Reklama

JesterKruger odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takovou hrůzu jsem neviděl ani v samotném pekle. Tohle je hotový (a pochopitelně i horší) Heavy Traffic (Rušná ulice) podle Matta Groeninga. Tenhle film mi zničil veškeré sympatie mezi lízou, Bartem, a Homerovými spolupracovníky. Jestli jsem si zničil i sympatii vůči Marge, tak to asi nelze úplně říci. Nic méně, chápete, proč tuhle epizodu srovnávám s Rušnou Ulicí od Ralpha Bakshiho? Pokud jste ten film viděli, tak si určitě vzpomenete, že se ze všech postav během děje vyklubou psychopati a nebo se jim zhroutí životy (Michael začne vraždit, Ida propadne alkoholismu, Carole začne být arogantní, a Oliver se kvůli svým zvráceným choutkám sám ukřižuje). Tady je to skoro to samé. Homer chtěl jen říct svůj názor, a všichni ho za to nesnášeli. Mě by ale nevadila epizoda o tom, že někdo prosadí svůj názor. Ale tady jde o to, že tahle epizoda vám zničí veškeré sympatie s těmi žluťásky. Líza bojuje proti svému vlastnímu otci, a Bart se k ní přidá. A navíc, tady nejde jen o to, že si zničíte sympatii k simpsonům. Ale tady jde i o to, že celý díl je hrozně nudný, a pěveckých scén je tu fakt moc. Rušná ulice je daleko záživnější, než tenhle paskvil. Sbohem Simpsonovi, už nejste to, co kdysi. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama