Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge a Homer prožili jako mladý pár milostné dobrodružství během natáčení velkofilmu Písky kosmíru v Mexiku. Alespoň to takhle vypráví Šáša Krusty, který vzpomíná na své filmové vzestupy a pády... (TV Prima)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špeciálny diel pre milovníkov scifi. Predovšetkým tých béčkovejších z minulého storočia. Príbeh Krustyho ako režiséra v kríze nakrúcajúceho scifi film môže pripomenúť Felliniho 8 a pol, ale neviem, či to bol aj zámer tvorcov. Tým určite bol odkaz na Mad Maxa a za záverečnú prestrelku by sa nemuselo hanbiť žiadne talianske scifi béčko z osemdesiatok. Nie je to síce hitparáda tých najlepších fórov, ale tu skôr ide o tému a ako k nej máte blízko. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štve mi, že se v současných epizodách tvůrci snaží více než celému světu zavděčit zejména svým domácím divákům a každý druhý díl oslavuje Ameriku v té nejnásilnější podobě, což mě, jako neameričana, zrovna dvakrát neosloví. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Sands of Space was a go, and the studio hired the least-qualified crew they could find, including a young couple whose love was just starting to bloom. She was full of optimism, and he was slightly less fat than he was going to be." ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Kniha "Písky kosmíru" odkazuje jinou „nezfilmovatelný“ román Franka Herberta „Duna“. Krustyho pokus román zfilmovat v mnoha ohledech připomíná neúspěšný pokus Alejandra Jodorowskyho zfilmovat právě Herbertovu „Dunu“. V některých ohledech zase připomíná verzi Duny Davida Lynche z roku 1984, která byla rovněž natáčená především v Mexiku. (Alfréda)

Reklama

Reklama