foto

Steve Welch

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2010 Peep World
2009 Rok jedna
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe
2001 Bulšit
2000 Dixie Chicks On the Fly (TV film)

TV seriály

2019 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The End (S03E07)
Penultimate Peril: Part 1 (S03E05)
Grim Grotto: Part 1 (S03E03)
další epizody (4)
2017 Nová holka (TV seriál)
Five Stars for Beezus (S06E22)
San Diego (S06E21)
Misery (S06E20)
další epizody (10)
2016 Nová holka (TV seriál)
Christmas Eve Eve (S06E10)
Es Good (S06E09)
James Wonder (S06E08)
další epizody (29)
2015 The Grinder (TV seriál)
The Curious Disappearance of Mr. Donovan (E03)
A Hero Has Fallen (E02)
Weird Loners (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Clean Break (S04E22)
Panty Gate (S04E21)
Par 5 (S04E20)
další epizody (10)
2014 Nová holka (TV seriál)
LAXmas (S04E11)
Thanksgiving IV (S04E09)
Teachers (S04E08)
další epizody (13)
2013 Nová holka (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
Trenér (S03E07)
Kapitán (S03E04)
další epizody (9)
2012 Nová holka (TV seriál)
Vajíčka (S02E09)
Halloween (S02E06)
Sousedé (S02E04)
další epizody (6)
2011 Nová holka (TV seriál)
Vánoční večírek (S01E09)
Všechno je moje (S01E07)
Bejvalej (S01E02)
další epizody (4)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)

TV pořady

1998 Mr. Show and the Incredible, Fantastical News Report (TV pořad)
1996 Mr. Show with Bob and David: Fantastic Newness (TV pořad)
1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Nová holka (TV seriál)
Operation: Bobcat (S06E16)
2016 Nová holka (TV seriál)
Hubbedy Bubby (S06E02)
Sam, Again (S05E13)
2015 Nová holka (TV seriál)
Spiderhunt (S04E17)
2014 Nová holka (TV seriál)
Vyhozený (S03E19)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace