foto

Steve Welch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2010 Peep World
2009 Rok jedna
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe
2001 Bulšit
2000 Dixie Chicks On the Fly (TV film)

TV seriály

2020 Mythic Quest: Raven's Banquet (TV seriál)
Karanténa (E10)
2019 Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The End (S03E07)
Penultimate Peril: Part 1 (S03E05)
Grim Grotto: Part 1 (S03E03)
další epizody (4)
2017 Nová holka (TV seriál)
Five Stars for Beezus (S06E22)
San Diego (S06E21)
Misery (S06E20)
další epizody (10)
2016 Nová holka (TV seriál)
Christmas Eve Eve (S06E10)
Es Good (S06E09)
James Wonder (S06E08)
další epizody (29)
2015 The Grinder (TV seriál)
The Curious Disappearance of Mr. Donovan (E03)
A Hero Has Fallen (E02)
Weird Loners (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Clean Break (S04E22)
Panty Gate (S04E21)
Par 5 (S04E20)
další epizody (10)
2014 Nová holka (TV seriál)
LAXmas (S04E11)
Thanksgiving IV (S04E09)
Teachers (S04E08)
další epizody (13)
2013 Nová holka (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
Trenér (S03E07)
Kapitán (S03E04)
další epizody (9)
2012 Nová holka (TV seriál)
Vajíčka (S02E09)
Halloween (S02E06)
Sousedé (S02E04)
další epizody (6)
2011 Nová holka (TV seriál)
Vánoční večírek (S01E09)
Všechno je moje (S01E07)
Bejvalej (S01E02)
další epizody (4)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2006 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Morp (S07E21)
2005 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Army Buddy (S07E08)
Blackout (S07E07)
Jessica Stays Over (S07E05)
další epizody (6)
2004 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Reese Joins the Army: Part 1 (S05E21)
Malcolm Dates a Family (S05E14)
Softball (S05E12)
další epizody (5)
2003 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Malcolm Films Reese (S05E05)
Day Care (S04E22)
Baby: Part 2 (S04E21)
další epizody (10)
2002 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Forbidden Girlfriend (S04E06)
Family Reunion (S04E03)
Jury Duty (S03E20)
2001 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Malcolm vs. Reese (S02E21)
Reese Cooks (S02E18)
Surgery (S02E17)
další epizody (6)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Bully (S02E10)
Therapy (S02E08)
Convention (S02E06)
další epizody (13)

TV pořady

2000 72. Annual Academy Awards (TV pořad)
1998 Mr. Show and the Incredible, Fantastical News Report (TV pořad)
1996 Mr. Show with Bob and David: Fantastic Newness (TV pořad)
1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Nová holka (TV seriál)
Operation: Bobcat (S06E16)
2016 Nová holka (TV seriál)
Hubbedy Bubby (S06E02)
Sam, Again (S05E13)
2015 Nová holka (TV seriál)
Spiderhunt (S04E17)
2014 Nová holka (TV seriál)
Vyhozený (S03E19)
2006 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Stevie in the Hospital (S07E19)
A.A. (S07E15)
2005 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Blackout (S07E07)
Health Insurance (S07E02)
Ida's Dance (S06E18)
další epizody (5)
2004 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Malcolm Dates a Family (S05E14)
2003 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Malcolm's Job (S05E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky