Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

teutates 

všechny recenze uživatele

Paródia asi na všetky filmy do roku 2001:) Krásne som si zavspomínal a zasmial sa... Nezmyselné hlášky, nezmyselné scény - nezmyselný film, ktorý vo mne dokázal prebudiť spomienky... Určite neide o hlúpy scenár, pretože pán Gallen vedel čo chce "odkázať". Stop tínedžerským filmom nie je odpad... :D Ide o snahu, ktorú by som hodnotil skôr ako priemer... Čo sa parodií týka Bulšit patrí u mňa medzi tie lepšie snímky z tohto žánru. Kulisa "hezkých ksichtov" a "trápnych hlášok" správne naladená - tak prečo nie? 5/10 ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Čakal som úplne odveci somarinu, tak som bol celkom milo prekvapený, celkom zabávané, až na ten fekálny humor čo tam trochu bol ... inak táto zmes filmov Breakfast Club, American Pie, Cruel Intentions, 10 Things I Hate About You, She's All That bola zábavná ak tam dakto videl ešte iný film nech mi napíše do pošty :D ... PS Chyler Leigh tak kvôli tebe si asi pozriem ešte pár filmov :D ()

Reklama

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Teď není ta správná příležitost zatleskat..V tom má jeden týpek z tohohle filmu pravdu.. Zase ta typická americká komedie rádoby pro mladé, která si opět myslí, že čím více nechutnosti a nevkusu tím více zábavy.. Pár dobrých gagů se přeci jenom najde, tak pitomé jako Klub sráčů to zase není, ale to je tak nějak všechno.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

“Gratulujem. To bol tvoj prvý spomalený záber." Neparodujte to, čo bolo vtipné už v origináli. Neviem, kto túto axiómu povedal, ale podpisujem sa pod ňu. Nie som náročný divák komédií (bavilo ma PLNOU PAROU VZAD!, priznávam), ale toto sa nevydarilo. Niektoré scény sú fajn („Už si niekedy lízala šušku?“ alebo „Čo tu robíš, ja mám byť jediný Afroameričan na tomto večierku.“), ale vačšinou žiadna sláva. Ostatne, najslávnejšie tváre široko ďaleko majú Randy Quaid a Mr. T, čo je síce smutné, no zasa len čo sa ozve melódia "A-Tímu", niektorým divákom sa do očí nahrnú oprávnene slzy. Inak "nič moc" (vyložene ma pobavili len: prasa, šialený tréner, "pretrhnutie napoly"). ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Přímočará a místama hodně hrubozrná parodie na teenagerovský filmy, hlavně o proměně ošklivky v krasavici. Ale našel jsem tu třeba i narážku na docela starej Breakfest Club. A narážka na film, kde je Drew Barrymore ve 40 letech na střední, ale se sedmdesátiletou bábou... to je mazec. A luxusní je i scéna, kdy jí fešák chválí, jak svěle maluje a pak je záběr na obrázek na úrovni předškoláka. No a pak taky banán se šlehačkou nacpaný v řiti jako paví pera. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Zpěvák Marylin Manson k filmu nazpíval skladbu "Tainted Love". Videoklip je z prostředí filmu a je možné v něm vidět také několik herců z filmu. (Stanley619)
  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)
  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)

Reklama

Reklama