foto

Karin Düwel

  • nar. 9.2.1954 (65 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Inga Lindström: Rodinná pouta (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Raubvögel (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Das Glück ist eine Katze (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
Polizeiruf 110 - Risiko (TV film)
Polizeiruf 110 - Schatten (TV film)
2009 Letní noc (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tod und das Mädchen (TV film)
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
2008 Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
Polizeiruf 110 - Wolfsmilch (TV film)
Robin Pilcher: Cesta k lásce (TV film)
2007 Ein starkes Team - Unter Wölfen (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod eines Fahnders (TV film)
2006 Schöner Leben
2005 Liebes Spiel
2003 Der Puppengräber
2002 Wie verliebt man seinen Vater?
2001 Masken (studentský film)
2000 Heimatgeschichten - Osterfeuer (TV film)
1999 Picknick im Schnee (TV film)
1998 Die Fremde in meiner Brust (TV film)
Spiel des Tages
1995 Polizeiruf 110 - Im Netz (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe sieht rot (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
1990 Himmelblaue Augen (TV film)
1988 Der Vogel (TV film)
Haushaltsauflösung (TV film)
1987 Verzeihung - wie kommen Sie in mein Bett? (TV film)
1986 Offiziere (TV film)
1984 Besuch am Sonntagmorgen (TV film)
Der Lude
1983 Der Mann mit dem Ring im Ohr
Spinnefix (TV film)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Laufsteg (TV film)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort - Schwarze Kunst (TV film)
Susi oder Das verschenkte Girl (TV film)
1979 Spurensucher (TV film)

TV seriály

2012 Wege zum Glück - Spuren im Sand (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2002 Ich lass mich scheiden (TV seriál)
1997 Kobra 11 (TV seriál)
Nouzové přistání (S02E04)
1995 Staatsanwältin, Die (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1975 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Loď do Hamburku (S01E09)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace