foto

Karin Düwel

  • nar. 9.2.1954 (66 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Inga Lindström: Rodinná pouta (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Raubvögel (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Das Glück ist eine Katze (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
Polizeiruf 110 - Risiko (TV film)
Polizeiruf 110 - Schatten (TV film)
2009 Letní noc (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tod und das Mädchen (TV film)
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
2008 Nebenan
Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
Polizeiruf 110 - Wolfsmilch (TV film)
Robin Pilcher: Cesta k lásce (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Tod eines Fahnders (TV film)
2006 Schöner Leben
2005 Liebes Spiel
2003 Der Puppengräber
2002 Wie verliebt man seinen Vater?
2001 Masken (studentský film)
2000 Heimatgeschichten - Osterfeuer (TV film)
1999 Picknick im Schnee (TV film)
1998 Die Fremde in meiner Brust (TV film)
Spiel des Tages
1995 Polizeiruf 110 - Im Netz (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
1990 Himmelblaue Augen (TV film)
1988 Der Vogel (TV film)
Haushaltsauflösung (TV film)
1987 Verzeihung - wie kommen Sie in mein Bett? (TV film)
1986 Offiziere (TV film)
1984 Besuch am Sonntagmorgen (TV film)
Der Lude
1983 Der Mann mit dem Ring im Ohr
Spinnefix (TV film)
1980 Susi oder Das verschenkte Girl (TV film)
1979 Spurensucher (TV film)

TV seriály

2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Monster (2) (S12E11)
Das Monster (1) (S12E10)
2012 Wege zum Glück - Spuren im Sand (TV seriál)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Osterfest (S13E10)
2007 Správná dvojka (TV seriál)
Unter Wölfen (E37)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Ladung (S04E07)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ich will nach Hause (S06E42)
2002 Ich lass mich scheiden (TV seriál)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kinderwünsche (S01E13)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kindersorgen (S01E08)
1997 Kobra 11 (TV seriál)
Nouzové přistání (S02E04)
1995 Staatsanwältin, Die (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe sieht rot (E02)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Der Laufsteg (E82)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Schwarze Kunst (E74)
1975 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Loď do Hamburku (S01E09)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky