foto

Raymond Young

  • nar. 16.6.1918
    Chelsea, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.7.2011 (93 let)
    Littlehampton, West Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Mladý Toscanini
1985 The Key to Rebecca (TV film)
1978 The Thirty-Nine Steps
1976 Deadly Females, The
1974 Scream... and Die!
1972 Sex and the Other Woman
The Flesh and Blood Show
1971 Danny Jones
1969 The Assassination Bureau
1964 Goldfinger
1958 The Silent Enemy
1954 Isidor Comes to Town (TV film)
1953 Three Steps in the Dark
1952 Death of an Angel
I'm a Stranger
The Night Won't Talk
Venetian Bird
1950 Midnight Episode

TV seriály

1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 The Manageress (TV seriál)
1979 Goodbye Darling (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1977 Kilvert's Diary (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1974 Seven Faces of Woman (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
The Ozerov Inheritance (E22)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
To je sladký pokojíček (E02)
The Main Chance (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
Riviera Police (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
Sky Larks, The (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 African Patrol (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1952 Three Hostages, The (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky