foto

Chanel Iman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Burning Bright
2017 Mad Families
2015 Matroš

Dokumentární

2019 FYRE: Největší večírek, co nikdy nebyl - a.z.

Hudební videoklipy

2015 The Weeknd - Can't Feel My Face (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Bitva playbacků (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky