foto

Dagmar Novotná

  • nar. 18.6.1960 (57 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hej, Mistře! (divadelní záznam)
2000 Milá máti, drahá dcero (divadelní záznam)
1981 Ohlašovna požáru (TV film)
1978 Deváté srdce
1962 Rusalka

TV seriály

2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Alternativní terapie (S03E19)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Lidi umí překvapit (S01E30)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Doktor Smrt I (S02E08)
1979 Dnes v jednom domě (TV seriál)

TV pořady

2015 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace